TAMAT! Segmen Blog Black Queen (UPDATED)



Hi semua. Selamat petang. Okay, entry kali ni bukan seperti entry2 biasa yang Fara tulis sebelum ni. Entri kali ni nak ajak korang join segmen Fara buat kali pertamanya Fara buat seumur hidup. Haha. Memandangkan Fara akan balik Malaysia pada 14 July ni (lagi 33 hari dari tarikh hari ni 11 Jun. Kiranya segmen balik kampung la ni. Tujuan buat segmen adalah nak eratkan hubungan dengan Bloggers sekalian. Bukan nak tingkatkan bilangan follower, sebab Fara tak anggap follower sebagai follower but sebagai kawan, so Fara prefer kenal kawan2 Fara, jadi sebab tu kena buat entry pasal diri korang. Fara akan go through semua penyertaan dan pilih berdasarkan entry yang paling best. 

Syarat-syarat penyertaan
  • Terbuka kepada semua Malaysian Bloggers, lelaki dan perempuan
  • Buat entry bertajuk "1st Segment by Black Queen"
  • Dalam entry ni kawan2 kena describe tentang diri korang dalam satu perkataan, dan huraikan sekreatif mungkin , pendek2 pon takpe :)
  • Link kan entry Fara ni http://bungalovexx.blogspot.ru/2015/06/segmen-blog-black-queen.html dan letak banner kat atas ni okay 
  • Follow blog Fara 
  • Kalau dah join nanti komen kat bawah ya
  • 2 Pemenang Utama dan 3 saguhati akan dipilih berdasarkan entry segmen yang paling kreatif dan memikat hati Fara. 
  • Segmen bermula dari 11 Jun 2015 , tamat 11.59 malam 10 Ogos 2015 

Segmen ni berjalan selama 2 bulan sebab Fara ada kat malaysia cuma lepas raya, so senang nak settle dan update masa kat Malaysia nanti :)   Okay tak syarat2 dia, kalau korang ada cadangan ke apa ke just komen okay, mana tau kot2 nak request hadiah ke, ahaks. Sebab Fara pun tak reti sangat nak bersegmen2 ni. Newbies la katakan. Harap2 ada lah yang nak join. Hahaha .

Okey, uolls. Ni Fara nak update hadiah yang Fara dah beli. Hihi. Patut ke ek Fara upload gambar hadiah tu sekarang? Tapi sorry sangat2 kalau tak menepati kehendak korang. Terima lah seadanya ya. Hihi. 




Body Desserts Caramel Capuccino (Body Butter) bau sedap sangat sesuai untuk orang yang jenis2 romantik


Body Desserts Banana Milk Shake (Body Butter) memang real bau banana milkshake, korang mesti suka


Iceburg Ice (Perfume for Men) This scent reminds me a lot to my buah hati


Stolichnaya Shtuchka Moscow (Perfume) Emm wangi, smooth je bau dia

Sorry sangat2, sebab hadiah tak gempak pun, huhu. Harap korang suka la ya. Kalau tak menarik nanti fara usha lagi tengok2 benda lain. Nanti kalau ada apa2 update Fara tulis lagi ya :)


Senarai peserta <3


RBWNEON Sya

Nia Emkay
M A R I O
Potret Cinta ZahinZUl'Nas
Una MN
Orang Lidi
Cerita Ejoy
UmiKasom
SkuterLady 
ShaPurpleGirl
HanaFoodieLover
Ilyana Makcik Domokun
AienZunnur
Bukan Blog Retis
Nona Sani
Miss Oren
Naz

60 comments:

  1. InshaAllah join . Bookmark dulu ;)

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa !!! This is so interesting . Ok kak Fara ... Nanti dah post entry , saya inform okeh :)

    ReplyDelete
  3. Hi kak fara, ni entry sya, thanks invite anyway!!

    nak tanya, kalau dh post tp nnt kalau ada nak edit / tambah apa apa, dibenarkan ke tak eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Sya. Thanks sbb join !! ;)
      okay, boleh je nak edit, tapi make sure inform akak balik k

      Delete
  4. Hai fara! Terima kasih kerana sudi jemput :)

    http://nia-emkay.blogspot.com/2015/06/segmen-1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi nia, thanks sgt2 sebab sudi join, goodluck ya ;)

      Delete
  5. Fara, thanks sebab jemput. Mario join. :)

    http://mariodisini.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mario, thanks sebab bagi sokongan dan join. Good luck !

      Delete
  6. hi fara, thnks buat segment best ni... akak dah joint yeayyy

    http://diarysofzulnas.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html



    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Kak Nas, terima kasih sudi join, seronok baca kisah akak ;) goodluck!

      Delete
  7. salam fara, una dah join.. :D


    http://soshesay.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi una, terima kasih sudi join fara, goodluck ya ;)

      Delete
  8. saya join na..
    http://oranglidi13.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi orang lidi, alright, thanks join segmen ni. goodluck :)

      Delete
  9. Ini memang menarik okay... Una memang suka body butter and benda wangi wangi ni. :D

    ReplyDelete
  10. bestnyaaa ada perfumee, semua comel sgt, insyaAllah ramai yg tkkan lepaskan peluang join ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sya, thanks sebab suka.hihi

      Delete
  11. Hye.. Join ya!

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ejoy! Thanks join, goodluck ya

      Delete
  12. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
  13. dah join..........

    http://skuterlady.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi skuterlady, thanks tau . goodluck

      Delete
  14. Hai. sy join. tak tahulah betul tak buat entry tu. Buat ikut kepala je. .hiii. sy join

    http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sha, thanks sudi join, goodluck ya

      Delete
  15. Join jugak :)
    http://hanafoodielover.blogspot.com/2015/06/1stsegment-byblack-queen.html?m=1

    ReplyDelete
  16. hyee,saya join :)


    http://makcikdomokun.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear, thanks join segmen ni. goodluck

      Delete
  17. hai fara. Saya dah join dah. Hehehe. Jangan lupa tengok taw

    http://aienzunnur.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello. thanks sebab join segmen fara :)

      Delete
  18. Datang support ! Semoga selamat sampai ke ganu kiteee ! KIRIM SALAM KEMAMAN .hehe
    http://theathra.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear, thanks so mch join,..goodluck

      Delete
  19. done...all is doneeee , check, n tell me if wrong aything yeah...tQ :)

    http://nonasani.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much join ni. Goodluck :)

      Delete
  20. saya dari indonesia singgah di blog bungalovexx, bredmart sudah foolow blog fara, foolowback please

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, bredmart. I will follow yours too :)

      Delete
  21. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello, sure why not ! Thanks for reading my blog

      Delete
  22. hallo,, fara queen.. how are you? mohon maaf lahir bathin ya,, i was follow your blog. where is your banner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i dont have banner. sorry. selamat hari rayaa

      Delete
  23. joined!

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/06/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
  24. tu semua perfume ke? comel pulak tengoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang dua atas tu body butter, macam scrub :)

      Delete
  25. Aneng join fara :)

    http://abrarnetwork.blogspot.com/2015/07/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. Sempat .. sampai 2 ogos ni

      Delete
    2. Alhamdulillah finally siap gak entry yang tak seberapa ni.. jemput singgah yunk..

      http://comot-pink.blogspot.com/2015/07/1st-segment-by-black-queen.html

      Delete
    3. Orait sis. !! thanks join, goodluck

      Delete
  27. Yaya join !

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
  28. Tengok tarikh da update sampai 10 Ogos, so masih sempat la kan? I try =D

    http://naz2317.blogspot.com/2015/08/1st-segment-by-black-queen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Naz, ya mmg sempat lagi,, thanks join n goodluck

      Delete