TAMAT! Segmen Blog Black Queen (UPDATED)



Hi semua. Selamat petang. Okay, entry kali ni bukan seperti entry2 biasa yang Fara tulis sebelum ni. Entri kali ni nak ajak korang join segmen Fara buat kali pertamanya Fara buat seumur hidup. Haha. Memandangkan Fara akan balik Malaysia pada 14 July ni (lagi 33 hari dari tarikh hari ni 11 Jun. Kiranya segmen balik kampung la ni. Tujuan buat segmen adalah nak eratkan hubungan dengan Bloggers sekalian. Bukan nak tingkatkan bilangan follower, sebab Fara tak anggap follower sebagai follower but sebagai kawan, so Fara prefer kenal kawan2 Fara, jadi sebab tu kena buat entry pasal diri korang. Fara akan go through semua penyertaan dan pilih berdasarkan entry yang paling best. 

Syarat-syarat penyertaan
  • Terbuka kepada semua Malaysian Bloggers, lelaki dan perempuan
  • Buat entry bertajuk "1st Segment by Black Queen"
  • Dalam entry ni kawan2 kena describe tentang diri korang dalam satu perkataan, dan huraikan sekreatif mungkin , pendek2 pon takpe :)
  • Link kan entry Fara ni http://bungalovexx.blogspot.ru/2015/06/segmen-blog-black-queen.html dan letak banner kat atas ni okay 
  • Follow blog Fara 
  • Kalau dah join nanti komen kat bawah ya
  • 2 Pemenang Utama dan 3 saguhati akan dipilih berdasarkan entry segmen yang paling kreatif dan memikat hati Fara. 
  • Segmen bermula dari 11 Jun 2015 , tamat 11.59 malam 10 Ogos 2015 

Segmen ni berjalan selama 2 bulan sebab Fara ada kat malaysia cuma lepas raya, so senang nak settle dan update masa kat Malaysia nanti :)   Okay tak syarat2 dia, kalau korang ada cadangan ke apa ke just komen okay, mana tau kot2 nak request hadiah ke, ahaks. Sebab Fara pun tak reti sangat nak bersegmen2 ni. Newbies la katakan. Harap2 ada lah yang nak join. Hahaha .

Okey, uolls. Ni Fara nak update hadiah yang Fara dah beli. Hihi. Patut ke ek Fara upload gambar hadiah tu sekarang? Tapi sorry sangat2 kalau tak menepati kehendak korang. Terima lah seadanya ya. Hihi. 




Body Desserts Caramel Capuccino (Body Butter) bau sedap sangat sesuai untuk orang yang jenis2 romantik


Body Desserts Banana Milk Shake (Body Butter) memang real bau banana milkshake, korang mesti suka


Iceburg Ice (Perfume for Men) This scent reminds me a lot to my buah hati


Stolichnaya Shtuchka Moscow (Perfume) Emm wangi, smooth je bau dia

Sorry sangat2, sebab hadiah tak gempak pun, huhu. Harap korang suka la ya. Kalau tak menarik nanti fara usha lagi tengok2 benda lain. Nanti kalau ada apa2 update Fara tulis lagi ya :)


Senarai peserta <3


RBWNEON Sya

Nia Emkay
M A R I O
Potret Cinta ZahinZUl'Nas
Una MN
Orang Lidi
Cerita Ejoy
UmiKasom
SkuterLady 
ShaPurpleGirl
HanaFoodieLover
Ilyana Makcik Domokun
AienZunnur
Bukan Blog Retis
Nona Sani
Miss Oren
Naz