Wishlist Benda Nak Buat Bila Balik Malaysia

Hi, Assalamualaikum semua. Pagi ni housemate Fara dah balik Malaysia dah, jealous much. Fara punya batch ni lain sikit sebab kitorang start semester in Winter , so cuti summer kitorang pendek. Diorang pulak summer batch, so cuti summer diorang panjang. Tapi takpe, masanya akan tiba nanti, kitorang pun akan balik, tapi kena menghitung hari lagi la, 23 hari lagi. Wuhoo. Lagi nervous sebab nak exam 3 papers final ni. Harap2 dapat skor the bomb la. Amin. Okay, nak senarai list benda nak buat masa kat Malaysia nanti. Tak interesting sangat pun, sebab Fara bukan kaki merayap. 

1. Sampai2 je kat Malaysia, nak pergi bazaarRamadhan, since Fara sampai pun 2 hari sebelum raya 
2. Nak beli baju raya (belum ada lagi untuk tahun ni) 
3. Balik kampung kat Kemaman
4. Nak naik kereta baru abah LOL
5. Nak jumpa buah hati dan keluarga dia
6. Nak makan makanan Malaysia
                






                                       

Oh my god, how I miss all those delicious food. And tak lupa juga nak lepak kedai mamak makan nasi kandar or roti canai. Nyum3. See you in 23 days
(Gambar sumber dari Google)