Selamat Hari Raya

Hi assalamualaikum kawan2 semua. Its been awhile since my last update, sehari sebelum Fara fly back to Malaysia. Heee. Alhamdulillah Fara selamat sampai Rabu lepas walaupun terlewat few hours dari ETA. Dah almost seminggu sampai Malaysia tapi sebab busy dengan raya so Fara memang tak sempat nak update blog ni. Dah la awal2 sampai tu kena deal dengan jet lag lagi. Uwaa nasib baik sekarang dah okay.

Nak ucapkan thank you so much dekat kawan2 yang sudi singgah blog Fara walaupun Fara tak dapat visit blog korang. Geram dengan internet Malaysia ni. Rm38 untuk 1.5 gb ke 2gb je. Kat sana lebih kurang Rm20 6gb,  rm70 50gb. Hahaha. Craziness. Tapi takpe,Malaysia oh tanah air ku kan. Just deal with it. Ye dok???

Lastly nak ucapkan Selamat hari raya aidilfitri kat kawan2 fara. Semoga hari raya kali ni korang lebih ceria dan hubungan dengan saudara mara and kawan2 akan makin erat terjalin. Nak mintak maaf andai sepanjang jadi blogger ni ada entri2 yang melampau atau ada kata2 kesat yang Fara lontarkan. Hehe. Sama2 kita memaafi okay.



Sehari before raya time nak shopping baju raya

my sister

fara lah ni


My ibu


My abah


Anak buah 
Nah gambar2 raya dari Fara.