Announcement!! Pemenang 1st Segment by Black Queen


Hi, Alhamdulillah, dah 2 bulan berlalu dari tarikh Fara mula2 buat segmen yang tak seberapa ni. Haha. Sebelum Fara umumkan pemenang dia, nak ucapkan jutaan thanks kat kawan2 yang sudi join segmen ni dan Fara rasa fun dapat baca korang punya description tentang diri korang :) Alhamdulillah sempat dapat 17 penyertaan, okay lah tu, sebab Fara pun tak promote sangat segmen ni, sebab malu. Promote pon rasanya 2 hari pertama launch benda ni. Haha. Fara cakap nak abeskan sebelum pukul 11.59 malam kan, tapi disebabkan Fara tengah free sekarang, so Fara update siang2 ni terus la.

 So now, Fara sendiri akan sahut challenge dia tentang "satu perkataan tentang diri sendiri tu". Okay, kalau orang suruh Fara describe one word tentang diri Fara, Fara akan cakap Fara MATANG kot. Erkkkk, matang ke? Hihi. Banyak segi jugak la kematangan Fara ni, dari fizikal for sure lah kot sebab badan den besar macam monster, haha tipu lah cam monster tapi besar la jugak. Haha. Orang confuse betul ke Fara baru 18, masa tu kat Jabatan Imigresen, dia tanya betul ke 18 ingatkan 28. Kuang asam! Pastu, kalau bab dressing dengan mekap pon Fara suka nampak dewasa, suka pakai lipstick terang2, pakai heels.

 Bab makan pulak, suka makanan2 kampung dan kuih muih ala2 orang tua sikit la taste Fara. Pastu selalunya hobi dan pemikiran Fara macam lain sikit daripada kawan2 sebaya, malas la nak describe sal ni, kang korang takleh terima lak apa hobi dan pemikiran yang Fara maksudkan tu. Ahaha. And last but not least, I'm a Lolita. Ada paham ka? Tu term Fara guna nak describe yang Fara suka kan lelaki lebih tua dewasa berbanding Fara. Lagi dewasa, lagi banyak pengalaman ye dak? Hehe. Got nothing to hide ;) 

Okay, kembali ke pangkal jalan  tujuan utama entri ni, nak umumkan pemenang, so dah janji nak pilih 5 pemenang je kan, tapi actually Fara terlupa nak beli lagi satu hadiah, so yang lagi sorang tu Fara bagi Topup RM20 ya. So, here's the list :

5.Naz

Tahniah pada yang terpilih tu ya, pada yang tak berjaya, Fara really sorry sebab kalau Fara kaya raya, memang semua orang Fara kasi hadiah. Hehe. Tapi sebab kan korang terlalu sweet sebab dah join segmen Fara so Fara akan cuba buat review tentang semua blog yang join contest ni, Inshaallah nanti mana tau boleh naikkan trafic dan followers korang ;) I love you all.

NB! Perhatian kepada para pemenang sila emelkan alamat anda ke emel Fara :  bungatoy@gmail.com